ro

NetRom – CodeGolf 2024 – editia a XII-a

  • Data: 1-14 aprilie 2024
  • Organizator: NetRom Software

Concursul de programare NetRom Code Golf, organizat de către compania Netrom este adresat elevilor de liceu și studenților de anul I și II.

Ce este NetRom Code Golf? 

NetRom Code Golf este un concurs de programare în care concurenții trebuie să implementeze soluțiile a 2 probleme, folosind limbajul C++ și își propune să stimuleze gândirea creativă în rândul tinerilor pentru rezolvarea celor 2 probleme. 

Încurajăm participarea tuturor și vă invităm să vizitați pagina dedicată concursului: https://codegolf.netromsoftware.ro/contest/10, unde se regăsesc toate detaliile necesare, precum și linkul către pagina de înscriere.

Runda de calificare va fi deschiîn perioada 1 – 14 Aprilie, iar finala se va desfășura fizic, la sediile companiei din Craiova și Timișoara, pe 20 Aprilie.

Până atunci, elevii se pot familiariza cu platforma și se pot “antrena” cu problemele ediției anterioare: https://codegolf.netromsoftware.ro/contest/2

Concursul stimulează dezvoltarea abilităților sociale și a comunicării. Participanții vor avea ocazia să interacționeze cu noi pe tot parcursul concursului, răspunzându-le intrebărilor pe care le vor adresa, pe canalul Discord dedicat, #4Students: https://discord.com/invite/xZj32G5AKj .

Participarea în runda de calificare este interactivă, 100% online, concurenții având posibilitatea de a-și valida soluțiile în timp real, pe platforma dedicată evenimentului.

Pentru noutăți în timp real, vă invităm pe pagina noastră de Facebook sau pe cea de Instagram, precum și website-ul companiei: https://www.netromsoftware.ro

Pentru orice întrebări sau mai multe informații, vă stăm oricând la dispoziție pe e-mail: salut@netrom.ro sau la telefon: 0251 437 738.