ro

Alegere Opționale

Deși disciplinele „opționale” sunt obligatorii, acestea pot fi alese în funcție de un domeniu specific pe care doriți să îl aprofundați în cariera voastră. Așadar, în funcție de secție, veți avea ocazia să alegeți direcția pe care doriți să continuați prin alegerea unor materii care vă interesează.

Înainte să alegeți o materie, este important să fie studiat atât programul de studiu aferent specializării cât și fișele de disciplină aferente fiecărei materii. Acestea vă vor oferi o idee mai bună asupra a ce veți învăța la disciplinele pe care urmează să le alegeți.

Calculatoare și Tehnologia Informației (ro, en) 

Procedura de alegere a disciplinelor opționale, planificarea procesului de alegere a acestora, precum și rezultatele procesului de selecție  pentru specializările CTI și CTI-engleză pot fi consultate pe site-ul departamentului CTI.

Ingineria Sistemelor & Informatică

Procedura de alegere a disciplinelor opționale, planificarea procesului de alegere a acestora, precum și rezultatele procesului de selecție  pentru specializarea IS poate fi consultată pe site-ul departamentului AIA.