ro

High Performance Controllers for the Software-defined Vehicle

  • Data: 10 noiembrie 2022
  • Locație: Vitesco Technologies din Timișoara (Calea Buziasului, nr. 11A, 300699)
  • Organizator: Vitesco Technologies

Te invităm pe 10 Noiembrie, în intervalul 12:00 -13:00, în locația Vitesco Technologies din Timișoara (Calea Buziasului, nr. 11A, 300699) la workshop-ul intitulat High Performance Controllers for the Software-defined Vehicle susținut de colegii noștri, Adrian Vânătoru și Cristian Tudose.

Te rugăm să te înscrii completând acest formular, ulterior te vom contacta pe mail pentru a confirma participarea ta: https://forms.office.com/r/bbQhvBwg7V

Trendul electrificării câstigă popularitate în industria automotive, mai ales în aspectul funcțional al vehiculului. Fiecare funcție nouă are la bază cel puțin software.

Acest aspect este confirmat de tendința în creștere către arhitectura E/E, cu mai puține controlere, dar mult mai puternice. În cadrul unui proces de co-dezvoltare hardware și software, Vitesco Technologies pregătește platforma scalabilă Master Controller Motion pentru vehiculul electric de mâine.

Prin participarea ta la workshop vei dobândi cunoștințe despre impactul disciplinei software în industria automotiva electrică, vei afla ce produse dezvoltăm și pe ce mașini autohtone le poti regăși și de asemenea, vei obține tips&tricks despre oportunitățile pentru studenții pe care le oferim.

Hai alături de noi în călătoria către electrificare: https://bit.ly/3sxiMlT