ro

Adrian MILITARU (promoția 2020), Inginer Software, The Access Group

„Sunt Adrian Militaru și sunt șeful promoției 2020 de la Facultatea de Automatică și Calculatoare (AC). Pentru mine, la fel ca și pentru colegii mei, viața de student a reprezentat cea mai frumoasă perioadă de până acum. Am optat pentru o carieră în IT fiind convins că tot mai multe din activitățile noastre de zi cu zi vor depinde de tehnologie și de aplicații software și am ales AC pentru că este cea mai bună alternativă. A fi student la AC este sinonim cu a fi pasionat de orice înseamnă matematică, programare sau digitalizare.

Studenția la CTI mi-a oferit, pe lângă oportunitatea de a dobândi numeroase cunoștințe tehnice, și ocazia de a întâlni profesori ce mi-au devenit mentori, de la care am învățat că ingineria se poate îmbina cu orice alt domeniu de interes. Pentru mine, unul dintre aceste domenii este bioinformatica, motiv pentru care continui studiul început la licență privind predicția interacțiunilor medicamentoase. Tot în anii de facultate am trăit experiența de a fi voluntar al Ligii AC, unde am reușit să mă implic în numeroase activități și unde am coordonat cel mai mare proiect educațional al organizației, Liga AC LABS.

Dacă și tu crezi că tehnologia este viitorul și îți dorești mereu să înveți ceva nou, te sfătuiesc să aplici aici pentru a putea să îți clădești cariera așa cum visezi tu!”