ro

Festivitatea de deschidere a noului an universitar UPT

  • Data: 27 septembrie 2021
Luni, 27 septembrie 2021, începem să scriem capitolul următorului veac al Universității Politehnica Timișoara, alături de Generația Noului Secol, o generație de studenți #determinați, #curioși, #creativi și #ambițioși.
Clădirea principală a Facultății de Mecanică a fost primul pavilion construit pentru Politehnică, fiind inaugurat în prezența regelui Ferdinand I și a reginei Maria si totodată, este locul cu o atât de mare încărcătură simbolică, din care am ales să începem acest nou capitol, plini de entuziasm, speranță și încredere pentru toate cele care se vor așterne înaintea noastră în următorul veac.
Vă invităm să ne fiți alături online cu prilejul acestui eveniment, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook a Universității Politehnica Timișoara (www.facebook.com/UPTimisoara), unde se va transmite live festivitatea de deschidere a noului an universitar UPT 2021/2022.
Ulterior, în cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare vor avea loc întâlniri organizatorice cu studenții anului I, conform orarului publicat pe site-ul facultății la rubrica anunțuri.
Vă dorim mult succes în noul an universitar!