ro

Cursuri introductive

Cu ocazia începerii anului universitar 2021-2022, Facultatea de Automatică și Calculatoare organizează cursuri introductive pentru studenții de anul 1 licență de la specializările sale. Aceste cursuri sunt programate luni, 27 septembrie 2021 după cum urmează:

  • 12:00 Ingineria Sistemelor în amfiteatrul Auditorium
  • 14:00 Calculatoare și Tehnologia Informației – limba română în amfiteatrul Auditorium și limba engleză în amfiteatrul K1
  • 16:00 Informatică în amfiteatrul Auditorium

Sălile se găsesc în Centrul de Conferințe al UPT, clădirea Bibliotecii, bd. Vasile Pârvan nr. 2. Prezentările se transmit live pe contul de Facebook al facultății.

Accesul în săli este permis doar cu purtarea măștii în mod corect, cu acoperirea gurii și a nasului.

La aceste cursuri pot participa doar studenții care s-au înscris la https://forms.gle/AnmKVXLkerz85WRu9 până cel târziu duminică, 26 septembrie 2021, ora 12:00.

Din cauza condițiilor impuse de situația curentă, nu putem include într-o sală mai mult de 150 de persoane. Pentru specializările care au mai mult de 150 de studenți se va folosi o a doua sală, iar în a doua sală se va transmite live prezentarea, urmând ca la final conducerea facultății să aibă o intervenție față-în-față. Admiterea în Auditorium până la ocuparea locurilor se va face pe principiul „primul venit, primul servit”. Vă rugăm să ne scuzați pentru acest inconvenient.

Dacă aveți întrebări/nelămuriri legate de procesul didactic vă rugăm să le pregătiți pentru că la finalul întâlnirii va fi o secțiune Q&A.

La intrarea în sală veți primi contractele de studii, care necesită completare și semnare din partea voastra. Pentru aceasta vă rugăm să aveți la voi cartea de identitate și un pix albastru. După prezentarea facultății, la ieșirea din sală veți preda contractul de studiu completat și semnat și veți primi carnetele de student.

Vă așteptăm!