ro

Zilele Consilierii 2022

  • Data: 14-18 noiembrie 2022
În săptămâna 14-18 noiembrie, CCOC te invită la Zilele Consilierii! 🤩
Evenimentul are drept scop familiarizarea studenților cu activitatea centrului și cu personalul acestuia, aducând în atenția ta întâlniri variate ce au la bază dezvoltarea participanților și menținerea stării de bine a acestora. 🫶
Ai dubii cu privire la cum ar trebui să arate CV-ul ideal sau cum ar trebui să te prezinți la un interviu pentru a face o impresie cât mai bună? Te-ai confruntat de multe ori cu stresul și nu ai știut cum să îl combați? Personalul CCOC vine în întâmpinarea acestor probleme cu următoarele evenimente:
📎 Marți, ora 17:00 – Un CV de succes
📎 Miercuri, ora 17:00 – Secretele unui interviu reușit
📎 Joi, ora 17:00 – Folosirea resurselor personale în combaterea stresului
📎 Vineri, ora 10:00 – Sesiune Q&A pe teme de sănătate mentală
☑️ Ca să participi la unul sau mai multe evenimente, poți completa acest formular de înscriere: https://forms.gle/hDgfFagYQX11w6PY9
📍 Toate evenimentele vor avea loc în sala multimedia M2, etajul 4, din cadrul Bibliotecii Centrale a Universității Politehnica Timișoara.
Dacă ai orice gând de împărtășit despre consumul de substanțe, dependențe, sănătate mentală, anxietate și depresie sau ai întrebări la care ai vrea să primești în cadrul discuției de vineri un răspuns, caută urnele CCOC din facultatea ta și lasă-ne un bilețel anonim acolo până joi. Te așteptăm apoi vineri pentru a asculta și a adresa direct întrebările tale specialiștilor CCOC, în colaborare cu cei de la Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Timiș.