ro

Zilele Carierei, ediția a 19-a

  • Data: 25 - 29 octombrie 2021
  • Locatie: online

Ești în căutarea unei oferte de carieră? Vrei să știi ce caută angajatorii și cum să te pregătești pentru contactul cu piața muncii?
În perioada 25 – 29 octombrie 2021 vor avea loc Zilele Carierei – online.

Companii de renume din vestul țării, dar nu numai, își dau întâlnire cu studenții și absolvenții UPT în mediul online, iar prin intermediul conferințelor vă vor răspunde la toate întrebările.

Verifică și tu ofertele de carieră disponibile pe www.zilelecarierei.upt.ro, participă la întâlnirile online, și fii cu un pas mai aproape de cariera la care visezi.

Linkul de acces pentru conferință va fi postat cu cel puțin o zi înaintea acesteia.

Evenimentul se va desfășura în intervalul 10:00 – 16:00.

Pe toată durata evenimentului, participanții pot interacționa cu reprezentanții companiilor prin intermediul standurilor virtuale, unde:

  • vor găsi informații detaliate despre oferta companiilor și vor avea posibilitatea de a aplica pentru ofertele de care sunt interesați;
  • vor putea intra în direct cu reprezentanții companiilor fie pentru discuții, fie pentru a participa la conferințe;

Companii care vor susține conferințe în cadrul Zilelor Carierei 19: ATOS, CONTINENTAL AUTOMOTIVE PRODUCTS, CONTINENTAL AUTOMOTIVE ROMANIA, DAR DRAEXLMAIER AUTOMOTIVE ROMANIA, ENEL ROMANIA, HELLA ROMANIA, NOKIA, SAVENT TRANING CENTER, SSI SCHAEFER, ZES ZOLLNER ELECTRONIC

Mai multe detalii găsiți și pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT