ro

The Drive to Win

  • Data: 24 septembrie 2022
  • Locatie: Biblioteca Universității Politehnica Timișoara
ZF Group și Universitatea Politehnica Timișoara au plăcerea să vă invite la evenimentul 𝙏𝙝𝙚 𝘿𝙧𝙞𝙫𝙚 𝙩𝙤 𝙒𝙞𝙣, în cadrul căruia 𝘃𝗼𝗺 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗮 𝗶̂𝗻 𝗽𝗿𝗲𝗺𝗶𝗲𝗿𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗶𝗮 𝘂𝗻 𝗺𝗼𝗻𝗼𝗽𝗼𝘀𝘁 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰, 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝘁 𝗰𝘂 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝗮̆ 𝗴𝗲𝗻𝗲𝗿𝗮𝘁̦𝗶𝗲 𝗭𝗙 – 𝗺𝗼𝗻𝗼𝗽𝗼𝘀𝘁𝘂𝗹 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗶 𝗠𝗮𝗵𝗶𝗻𝗱𝗿𝗮 𝗥𝗮𝗰𝗶𝗻𝗴 𝗙𝗼𝗿𝗺𝘂𝗹𝗮 𝗘 din sezonul competițional 2021 – 2022.
ZF este al treilea cel mai mare furnizor din domeniul automotive din lume și o companie aflată în topul Fortune 500. Fiind o companie globală de tehnologie, cu vânzări de peste 38,3 miliarde în anul fiscal 2021, ZF oferă soluțiii complete de produse și software pentru producătorii de vehicule consacrați, dar și furnizorilor de servicii de transport și mobilitate nou-emergenți. ZF electrifică o gamă largă de vehicule.
Începând cu sezonul 2019 -2020, 𝗭𝗙 𝗮 𝗱𝗲𝘃𝗲𝗻𝗶𝘁 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗲𝗻𝗲𝗿𝘂𝗹 𝘁𝗲𝗵𝗻𝗼𝗹𝗼𝗴𝗶𝗰 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗲𝗰𝗵𝗶𝗽𝗲𝗶 𝗠𝗮𝗵𝗶𝗻𝗱𝗿𝗮 𝗥𝗮𝗰𝗶𝗻𝗴 𝗙𝗼𝗿𝗺𝘂𝗹𝗮 𝗘 în campionatul complet electric FIA Formula E. În cadrul acestui parteneriat, ZF dezvoltă grupul motopropulsor, care include motor electric, invertor, electronică de putere și transmisie.
Așa că dacă…
🏎️ … ți-ai dorit vreodată să vezi live o mașină de curse Formula E…
🏁 … te-ai visat stând la câțiva metri de punctul de start al unui campionat de Formula E…
🤳… îți dorești un selfie cu o astfel de mașină nou lansată, chiar și un autograf de la pilot…
… te invităm la 𝙏𝙝𝙚 𝘿𝙧𝙞𝙫𝙚 𝙩𝙤 𝙒𝙞𝙣!
🏵️ 𝐂𝐞𝐥𝐞𝐛𝐫𝐮𝐥 𝐩𝐢𝐥𝐨𝐭 𝐍𝐢𝐜𝐤 𝐇𝐞𝐢𝐝𝐟𝐞𝐥𝐝 𝐯𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐝𝐮𝐜𝐞 𝐦𝐨𝐧𝐨𝐩𝐨𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐞𝐥𝐞𝐜𝐭𝐫𝐢𝐜 𝐌𝐚𝐡𝐢𝐧𝐝𝐫𝐚 𝐑𝐚𝐜𝐢𝐧𝐠 𝐅𝐨𝐫𝐦𝐮𝐥𝐚 𝐄 𝐩𝐞 𝐛𝐮𝐥𝐞𝐯𝐚𝐫𝐝𝐮𝐥 𝐕𝐚𝐬𝐢𝐥𝐞 𝐏𝐚̂𝐫𝐯𝐚𝐧, 𝐢̂𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐫𝐮𝐥 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐝𝐫𝐢𝐯𝐞 𝐬𝐡𝐨𝐰.
Nick este fost pilot de Formula 1 și este alături de echipa Mahindra Racing din 2015. El a contribuit la opt podiumuri pentru echipă, inclusiv primul podium Mahindra Racing la Beijing E-Prix în 2015. Nick este pilotul oficial de teste și de rezervă, dar și consilier special al echipei.
May be an image of 1 person
📍 Sâmbătă, 𝟮𝟰 𝘀𝗲𝗽𝘁𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝗶̂𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗼𝗿𝗲𝗹𝗲 𝟭𝟰.𝟯𝟬-𝟭𝟳.𝟬𝟬, bulevardul Vasile Pârvan din Timișoara, în fața Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara.