ro

Festivitate deschidere AC

Dragi studenți din anul 1 ai Facultății de Automatică și Calculatoare,
𝐁𝐮𝐧 𝐯𝐞𝐧𝐢𝐭 la AC!

Pentru o mai ușoară adaptare în cadrul facultății noastre, pentru a afla informații importante pentru voi și pentru a primi carnetele de student și contractele de studii, vă așteptăm în data de  24 septembrie 2022, începând cu ora 10:00 la festivitatea de deschidere a Facultății de Automatică și Calculatoare!

Festivitatea va avea loc în sala D1 a corpului Electro.

Programul pentru ziua de sâmbătă 24.09 este următorul:

  • 10:00 – 11:30 Festivitate Deschidere Specializările Automatică și Informatică Aplicată (IS) și Informatică zi
  • 12:00 – 13:30 Festivitate Deschidere Specializările Calculatoare Engleză și Română (CTI)

Studenții sunt rugați să vină în sala D1 în intervalul orar dedicat specializării din care fac parte.

Contractele de studii le veți primi odată cu intrarea în Sala D1 cu scopul de a le parcurge și semna în decursul festivității, iar la ieșire veți primi carnetul odată cu depunerea contractului semnat.

În cadrul festivității vor fi prezentate aspecte importante precum: disciplinele pe care o să le studiați și unde găsiți informații despre acestea, site-ul facultății și aspecte administrative necesare pentru orice student de la AC. Mai mult decât atât veți cunoaște decanul de an (dirigintele vostru) decanul și prodecanii (conducerea facultății), studenți de la Liga AC și din Consiliul Facultății.

Vor fi prezenți și reprezentanți ai Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră, Biblioteca UPT și Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic, dacă ești curios despre cine vorbim te invităm să citești ghidul studentului https://bit.ly/GhidulStudentului, paginile 20,22 și 29.

Iar în paralel cu festivitatea se vor organiza activități distractive pe stadionul Știința împreună cu Liga AC, activități precum tombole, tururi ghidate, time-capsule și alte surprize.

Link Facebook: https://www.facebook.com/events/860139011572893

Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem!