ro

Ceremonia de Absolvire UPT 2022

  • Data: 2 iulie 2022
Îți mai amintești cum a fost la început, când totul în jurul tău era nou și ți se părea ambiguu?
Ulterior…ai legat prietenii, ai descoperit ce înseamnă studenția, ai experimentat, ai învățat și te-ai dezvoltat, iar acum, urmează să păsești pe un nou drum, unul al oportunităților și succesului!
🎇 E timpul să celebrăm toate eforturile și reușitele tale, 𝐬𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟐 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟐, de la ora 𝟐𝟎:𝟑𝟎, pe 𝐒𝐭𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐒̗𝐭𝐢𝐢𝐧𝐭̗𝐚, la 𝐀𝐋𝐔𝐌𝐍𝐈𝐕𝐄𝐑𝐒𝐔𝐌, unde vei avea parte de nenumărate surprize!
Spunem 𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐞𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 la festivitatea de absolvire 2022 👉🏼 www.alumniversum.upt.ro
Începem celebrarea cu ParadaAbsolventului, unde vom fi acompaniați de Superchill School. Ca și anul trecut, Dan Negru va fi alături de noi și va crea o super atmosferă, așa cum doar el știe, iar mai spre seară ai parte de un concert special, susținut de Vița de Vie. Mai mult, în acest an, pe scenă va urca și un invitat special: Oana Pellea.
𝐃𝐞𝐜𝐢…𝐭𝐞-𝐚𝐢 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬?

Programul zilei de 1 iulie este următorul:

14:00 – 20:00Preluarea robelor de către absolvenți (Începând cu ora 14, absolvenții își ridică robele din spațiul special amenajat din Holul Centruui de Conferinte (Biblioteca UPT). Totodată, aceștia își pot face fotografii în spațiul special amenajate – 1 photo corner cu Alumniversum.

Programul zilei de 2 iulie este următorul:

18:30Adunarea absolvenților pe platoul din fața rectoratului UPT – Piata Victoriei

(Începând cu ora 18:00, absolvenții se adună pe platoul din fața rectoratului UPT. Aici vom organiza un super Flash Mob al abolbventilor UPT + alte momente artistice cu trupa SuperChill.

19:00Parada absolventului UPT (Se pleacă din fața rectoratului UPT, pe partea dreaptă, prin fața catedralei, iar mai apoi pe partea dreaptă a carosabilului. Se trece peste podul Mihai Viteazul și se merge spre trecerea de pietoni de la Biblioteca UPT si intrarea pe stadion pe langa Biblioteca.

19:30 – 20:30 Poze, socializare si Party (La 19:30 se ajunge la stadion, trupa SuperChill intră prima, fiind urmată de șefii de promoție și restul absolvenților. Șefii de promoție vor amplasa steagurile pe scenă în ordine alfabetică, în suporturile speciale.

Până la ora 20:30 absolvenții au ocazia să socializeze și să își facă poze în spațiile special amenajate – 2 photoboot și 1 videoboot 360, 3 seturi baloane cu heliu, 1 spider – perete foto pentru poze, . Atmosfera de festival întretinuta de DJ. Victor Stan

20:30 – Începe ceremonia de absolvire

PARTEA I

20:25Moment de deschidere susținut de trupa SuperChill (La ora 20:00 se face liniște pe stadion, iar trupa de percuție va susține un moment artistic de 10 minute)

Dan Negru – Cuvânt de deschidere

Difuzare imn academic UPT

Discurs Rector Conf.univ.dr.ing. Florin DRĂGAN

Discurs reprezentant mediul Economic

Discurs Alexandru Luca

 

21:00 – PARTEA II

21:00: Discurs Radu VASIU

Start discursuri reprezentanți ai facultăților (Dan Negru cheamă pe rând reprezentanții facultăților, care vor ține câte un speech de 2 minute, iar apoi vor rămâne pe scenă pentru poza de final)

Premierea studenților merituoși (Dan Negru îl invită pe scenă pe domnul Rector Florin Drăgan, care va înmână, pe rând, câte o diplomă celor 4 studenți merituoși care au media multianuala 10.

21:40Moment Inspirațional sustinul de catre Oana Pellea

21:50CONCERT VITA DE VIE

22.40FOC DE ARTIFICII

22:50AFTER PARTY

Parteneri pe stadion: REDBULL & TUCANO CAFE

_______________________
Lasă în urmă…toate emoțiile, înaintea ta…toate visele și oportunitățile, lângă tine…pe toți cei dragi.
🎓Acum poți să te numești cu mândrie…AbsolventUPT!
💙Ne vedem la Alumniversum!