ro

Hackathon 2024 – Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia

Facultatea de Informatică și Inginerie din cadrul Universității “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia vă invită să participați la cea de-a VI-a ediție a concursului in4it_UAB, care va avea loc în Alba Iulia, în perioada 20-23 iunie 2024.

Evenimentul este organizat în formatul unui HACKATHON adresat studenților și elevilor pasionați de programare și va consta în elaborarea și prezentarea unor instrumente software care să susțină procesul amplu de digitalizare.

Scopul evenimentului este de a da naștere la proiecte ingenioase, de a extinde cunoștințele și cultura digitalizării. Participanții vor avea ocazia să pună în practică pasiunea lor pentru IT dar și să aplice tehnologiile inovatoare in contextul contextul digitalizării urbane, elaborând soluții inteligente. Această manifestare își dorește crearea unui cadru de colaborare între elevii, studenții și masteranzii pasionați de programare și companiile de profil care vor participa în calitate de invitați pe toată perioada derulării evenimentului. Cele mai bune proiecte vor fi premiate.

La această ediție, partenerii noștri sunt Consiliul Județean Alba,  Primăria Municipiului Alba Iulia, Compania Continental Sibiu, Banca Transilvania.

Pentru informații suplimentare vizitați pagina web a concursului https://evenimente.uab.ro/hackathon/

Nu se percepe taxă de participare.