ro

Eveniment prevenire violență, consum droguri și promovare sănătate mintală

Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse organizează, în perioada 1-30 aprilie 2024, Proiectul „Generație fără bariere – Suntem altfel”, finanțat prin Programul Erasmus+ al Comisiei Europene prin care se urmărește educarea tinerilor pentru conștientizarea riscurilor privind prevenirea violenței, a consumului de droguri și promovarea sănătății mintale.

Totodată, proiectul vizează organizarea unei caravane la nivel național prin care tinerii vor interacționa cu persoane cunoscute – influenceri, foști dependenți care se află într-un proces de dezvoltare personală și profesională, autorități publice și actori responsabili pentru prevenirea consumului de droguri, a violenței, traficului de persoane și bullying.

În data de 23 aprilie 2024, caravana va ajunge în Municipiul Timișoara și ne dorim ca mesajul acțiunii noastre – unul actual, necesar și cu impact major în rândul tinerilor să ajungă la un număr cât mai mare de studenți.

Locul de desfășurare a evenimentului va fi Sata Sporturilor „Constantin Jude”, Aleea FC Ripensia nr. 7, Timișoara, jud. Timiș, în data de 23 aprilie 2024, în intervalul orar 14.00 – 16.00. Pentru informații suplimentare, persoana de contact este doamna Anca BEU – 0765.198.198, e-mail: anca.beu@mfamilie.eov.ro.