ro

Evaluare proces didactic semestrul II 2022-2023

Dragi studenți,

Începând cu data de 8 decembrie 2023, a început procesul de evaluare a disciplinelor pe care voi le-ați parcurs în semestrul 2, anul universitar 2022-2023. Din acest motiv, anul 1, atât licență, cât și master, nu are discipline de evaluat.

Procesul de evaluare se derulează prin platforma student.upt.ro. Aici găsiți un tab pentru evaluarea disciplinelor unde vor apărea disciplinele la care figurați în sistemul de gestionare a școlarității că ați participat în semestrul 2, anul universitar 2022-2023. Procesul de evaluare este acum extrem de facil, trebuie doar să selectați disciplina și să porniți procesul de evaluare. La evaluarea precedentă (semestrul 1, anul universitar 2022-2023), pentru anii terminali au fost incluse și disciplinele de semestrul 2 pentru care, s-au finalizat activitățile didactice.

Subliniem faptul că actuala conducere a facultății se bazează foarte mult pe rezultatul evaluărilor făcute de voi la discipline. Din acest motiv, vă încurajăm să participați cât mai mulți. Chiar dacă sunt probleme semnalate, dacă nu au participat la evaluare minim 25% dintre studenții înscriși la disciplină rezultatul se consideră invalid. În plus, vă încurajăm să evaluați și dacă v-a plăcut o disciplină și modul cum s-a raportat cadrul didactic la voi. Este important să știm și când facem bine ce facem. Nu în ultimul rând, vă rugăm să scrieți și comentarii. Un punctaj mic per disciplină fără să se știe care e problema nu ajută foarte tare.

Vă mulțumim frumos pentru sprijinul acordat și pentru că ne-ați fost alături în toate acțiunile realizate de facultate. Doar împreună vom reuși să aducem o schimbare și să facem față provocărilor și dificultăților ce le vom întâmpina.

Procesul de evaluare se finalizează în 19 ianuarie 2024.