ro

Evaluare discipline sem. 2 an univ. 2020-2021

În data de 14.12.2021 a început procesul de evaluare a disciplinelor parcurse de studenții facultății noastre în semestrul 2, anul universitar 2020/2021. Din acest motiv, anul 1, atât licență, cât și master, nu are discipline de evaluat. Ca procesul să fie mai ușor de parcurs și la îndemâna studenților, acesta a fost integrat pe platforma student.upt.ro. În cadrul platformei se găsește un tab pentru evaluarea disciplinelor unde vor apărea disciplinele la care fiecare student figurează în sistemul de gestionare a școlarității că a participat semestrul trecut și, pentru fiecare disciplină, un cod de evaluare unic per student. Cu acel cod se accesează platforma de evaluare pentru fiecare disciplină, o singură dată per disciplină (codul devine invalid după prima folosire).

Ca să asigurăm anonimizarea evaluării, pentru fiecare student codurile s-au preluat aleator din lista de coduri aferentă unei discipline și s-au criptat cu parola de acces pe student.upt.ro. În acest mod, doar studentul care știe parola contului propriu va putea vedea ce cod i s-a asignat. Este foarte important ca studenții să nu modifice parola până la finalul procesului de evaluare pentru că nu vor mai avea acces la acele coduri.

În urma evaluărilor anterioare s-au luat măsuri de îmbunătățire acolo unde studenții au semnalat probleme. Din acest motiv, dragi studenți, vă încurajăm să participați cât mai mulți. Chiar dacă sunt probleme semnalate, dacă nu au participat la evaluare minim 10% dintre studenții înscriși la disciplină rezultatul se consideră invalid. În plus, vă încurajăm să evaluați și dacă v-a plăcut o disciplină și modul cum s-a raportat cadrul didactic la voi. Este important să se știe și când lucrurile sunt făcute bine. Nu în ultimul rând, vă rugăm să scrieți și comentarii. Un punctaj mic per disciplină fără să se știe care e problema nu ajută foarte mult.

Procesul de evaluare se finalizează în 23 decembrie 2021.