ro

Zilele Carierei – Ediția a XXV-a

  • Data: 16-17 octombrie 2024
  • Locatie: Cantina UPT

Dragi studenți,

Avem plăcerea de a vă invita să participați la Zilele Carierei, unul dintre cele mai așteptate evenimente dedicate dezvoltării carierei, organizat de Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră. Aflat la cea de-a XXV-a ediție, acest târg de joburi și internship-uri se va desfășura în zilele de 16 și 17 octombrie, între orele 10:00 – 17:00, la Cantina UPT din Complexul Studențesc.

Evenimentul aduce împreună peste 35 de companii și organizații din diverse domenii, de la inginerie și IT, până la sectorul financiar și industrial. Veți avea ocazia să interacționați direct cu reprezentanți din companii precum Continental, Nokia, Draexlmaier, Auchan, Newpharma, BCR, BRD, ING, Cognizant Mobility, DM, Hidroelectrica, Flex, Forvia Hella, Opswat și Yazaki, care sunt gata să vă prezinte oportunități de carieră, internship-uri și proiecte de cercetare.

Pe lângă oportunitățile de angajare, veți putea petrece timp în zona de relaxare Chillzone by COSPol, unde organizațiile studențești au pregătit activități speciale pentru voi. Iar noi, CCOC, vă așteptăm la standul nostru cu premii și surprize interesante.

Nu ratați șansa de a face un pas important în cariera voastră! Pentru mai multe detalii despre programul evenimentului și companiile participante, vizitați site-ul oficial: http://www.zilelecarierei.upt.ro sau urmăriți-ne pe:

– Facebook: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/

– Instagram: https://www.instagram.com/ccocupt/

– LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ccoc-upt/

Vă așteptăm cu drag la Zilele Carierei!