ro

Prow Conference 2024

  • Data: 18 octombrie 2024
  • Locatie: Timișoara Convention Center

Pe 18 octombrie, la Timișoara Convention Centre, se va desfășura Prow Conference 2024. Acesta este primul eveniment de tehnologie din Timișoara dedicat produselor digitale. Manageri, programatori, specialiști în marketing și design vor avea oportunitatea de a-și îmbogăți cunoștințele și de a descoperi noile tendințe internaționale din industrie.

Prow este un eveniment non-profit care își propune să valorifice potențialul tehnologic, oferind un cadru de învățare, networking și conectare cu experți internaționali. Este prima conferință de tehnologie din Timișoara dedicată produselor digitale. Pentru mai multe informații, vizitați https://prow.ro/.

Prow 2024 va avea loc fizic la Timișoara Convention Centre, unde programul va fi structurat pe două scene, reunind experți internaționali și locali în dezvoltarea de produse și strategii de creștere de succes.

Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile:

  • 17 octombrie: Ziua pre-conferinței, dedicată unor workshop-uri practice care vor ajuta participanții pasionați de produse digitale să își îmbunătățească abilitățile esențiale. Primul workshop confirmat este „Radical Product Thinking Workshop: Translating a Vision into Reality”. Biletele pentru workshop se achiziționează separat și nu sunt incluse în biletul de conferință.
  • 18 octombrie: Conferința propriu-zisă va pune accent pe cele mai noi tendințe în dezvoltarea produselor digitale, atât din punct de vedere tehnologic, cât și al managementului de produs.

Speakerii care vor urca pe scena Prow sunt experți internaționali cât și naționali: https://prow.ro/speakers

Biletele se pot achiziționa de pe site-ul https://prow.ro/tickets.