en

NetRom {Summer} Camp (Practică)

  • Data: 24 iunie - 12 iulie 2024
  • Organizator: NetRom Software

NetRom Software îți propune pentru vara aceasta un program marca #NetRom4Students, o oportunitate pentru a-ți dezvolta abilitățile profesionale într-un mediu dinamic și captivant: NetRom {Summer} Camp (Practică).

Calendarul evenimentului:

Perioada de înscriere: 1 Aprilie – 30 Aprilie 2024. Aplică acum accesând formularul disponibil pe pagina noastră: https://www.netromsoftware.ro/inscriere-practica-internship/.

Selecția participanților: 13 Mai – 7 Iunie 2024. Pentru a asigura o experiență de învățare de calitate, vom avea un proces riguros de selecție care include un test online și un interviu cu unul dintre colegii noștri.

Derularea programului NetRom {Summer} Camp (Practică): 25 Iunie – 12 Iulie 2024.

Cui se adresează?

NetRom {Summer} Camp este deschis tuturor studenților de la facultăți de profil, începând cu anul II, III sau IV, care:

  • au cunoștințe de bază în OOP, algoritmi și baze de date;
  • au cunoștințe despre o tehnologie la alegere (Java, C#, C++, PHP);
  • doresc să investească timp în dezvoltarea cunoștințelor lor teoretice și practice.

Ce înseamnă NetRom {Summer} Camp (Practică)?

NetRom {Summer} Camp este mai mult decât un simplu stagiu de practică – este o experiență care îți va deschide noi orizonturi în domeniul IT. Alătură-te nouă pentru a lucra alături de mentorii noștri experimentați și pentru a rezolva probleme reale, folosind cele mai noi tehnologii într-un proiect individual pe care ți-l poți adăuga în portofoliu.

Programul se desfășoară la sediul nostru din Timișoara pe parcursul a trei săptămâni, în cadrul a trei sesiuni săptămânale cu durata medie de 3 ore fiecare.

Așadar, dacă ești pasionat de programare și dorești să cunoști mai bine lumea profesionistă a IT-ului, aceasta este o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi!