en

NetRom Software

NetRom Software

We make IT click!

Salut!

Noi suntem NetRom Software, o companie de IT olandeză, ce furnizează servicii software premium în cele două centre de dezvoltare din Timișoara și Craiova.

#teamnetrom

Suntem o echipă de +450 profesioniști IT gata să împărtășim cu tine cunoştinţele şi experienţele noastre legat de cele mai noi tehnologii din piaţă: Angular, React, Flutter, .NET, Node.js, PHP, Java, Python, Rails, SQL/NoSQL databases, Kubernetes, Docker, Cypress, xUnit, precum şi de metode moderne de lucru (Agile Scrum/Kanban).

Colaborarea cu cei +100 de clienţi (Vodafone, Philips, VidaXL, Pfizer, ING etc.), de pe 3 continente, majoritatea cu activitate la nivel global, ne-a oferit şansa să excelăm pe diferite tehnologii, în industrii diverse precum: E-commerce, Fintech, medical, e-learning, telecom, asigurări, traffic & mobility, real-estate, travel și printing.

Dacă ești student, programele noastre de învățare se adresează tuturor nivelelor de experiență: concursuri de programare, internship-uri și laboratoare plătite, susținerea programului de practică, academii. Îți garantăm sprijinul nostru pentru a obține cele mai bune rezultate, chiar și în mediul academic! Vei fi artizanul propriei cariere, ghidat încă de la început de unul dintre colegii noștri. Vei avea posibilitatea să accesezi un set variat de traininguri și certificări asigurate de mentori experimentați, iar toate acestea te pot ajuta și ghida în dezvoltarea ta profesională, pentru a deveni un Full Stack Developer sau un Tester software meticulos.

Acum, cu mult entuziasm și nerăbdare, dorim să te cunoaștem și pe tine!

Website: https://www.netromsoftware.ro/

Te invităm să ne cunoști și pe social media:

Linkedin

Facebook

Instagram