en

iTEC 2022

 iTEC este un concurs dedicat atât studenților, cât și elevilor pasionați de domeniul IT. Ajuns în anul 2022 la ediția cu numărul 15, concursul reunește în fiecare an peste 250 de participanți, aducând în contact mediul academic cu cel economic din acest domeniu prin intermediul companiilor partenere.

 Scopul proiectului este acela de a crea un cadru ideal de competiţie la nivel naţional, oferind următoarele:

– şansa de a concura cu elevi şi studenţi din toată ţara în vederea obţinerii atât unei diplome recunoscute la nivel naţional, cât şi unui premiu material;

– mediu propice dezvoltării competenţelor existente şi acumulării de noi cunoştinţe, având acces la opinia unor specialişti în domeniu;

– şansa de a interacţiona direct cu companiile din sfera IT prin reprezentanţii acestora în cadrul competiţiei, dar şi cu alţi entuziaşti ai domeniului.

Probe iTEC 2022:

  • Cybersecurity;
  • AI Developement;
  • Web Developement;
  • Mobile Developement;
  • UI/UX Design (în cadrul acestei probe va exista o singură secțiune destinată tuturor participanțiilor).

Pe lângă experiențele minunate și premiile atractive, IT Engeneering Contest îți oferă posibilitatea să intri în contact cu diferite companii de renume din Timișoara, făcând astfel un pas important către o carieră de succes.

Acest proiect este organizat de Liga AC în colaborare cu Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica Timișoara alături de companiile Amdaris, Atos, Avaelgo, Cyber Threat Defence și Intel.
Mai multe detalii puteți găsi accesând site-ul: https://itec.ro/.