en

Evaluare proces didactic semestrul I 2022-2023

Dragi studenți,

Astăzi (27 aprilie 2023) începe procesul de evaluare a disciplinelor pe care voi le-ați parcurs în semestrul 1, anul universitar 2022-2023.

Procesul de evaluare se derulează prin platforma student.upt.ro. Aici găsiți un tab pentru evaluarea disciplinelor unde vor apărea disciplinele la care figurați în sistemul de gestionare a școlarității că ați participat semestrul trecut. În acest semestru, pentru anii terminali sunt incluse și disciplinele de semestrul 2 pentru care s-au finalizat activitățile didactice. Procesul de evaluare este acum extrem de facil, trebuie doar să selectați disciplina și să porniți procesul de evaluare.

Conducere a facultății se bazează foarte mult pe rezultatul evaluărilor făcute de voi la discipline. Din acest motiv, vă încurajez să participați cât mai mulți. Chiar dacă sunt probleme semnalate, dacă nu au participat la evaluare minim 10% dintre studenții înscriși la disciplină rezultatul se consideră invalid. În plus, vă încurajez să evaluați și dacă v-a plăcut o disciplină și modul cum s-a raportat cadrul didactic la voi. Este important să știm și când facem bine ce facem. Nu în ultimul rând, vă rog să scrieți și comentarii. Un punctaj mic per disciplină fără să știm care e problema nu ne ajută foarte tare.

Vă mulțumim frumos pentru sprijinul acordat și pentru că ne-ați fost alături în toate acțiunile realizate de facultate. Doar împreună vom reuși să aducem o schimbare și să facem față provocărilor și dificultăților ce le vom întâmpina.

Procesul de evaluare se finalizează în 2 iunie 2023.