en

IBM

IBM Consulting este divizia de consultanță a IBM, specializată în furnizarea de servicii profesionale și consultanță pentru companii, organizații guvernamentale globale, organizații non-profit și ONG-uri. Colaborăm cu clienți din diverse industrii pentru a livra soluții bazate pe tehnologie de ultimă oră, cu scopul de a genera un impact pozitiv și durabil asupra eticii de afaceri, al mediului înconjurător și al comunităților în care activăm.

Ne concentrăm pe construirea unei echipe globale, diverse și incluzive, formată din persoane pasionate de inovație. În cadrul IBM România, ne implicăm constant în integrarea tinerilor în lumea afacerilor prin intermediul programelor noastre de internship și bootcamp, promovând gândirea creativă și inovativă.

Dacă ești student, descoperă opțiunile pe care le avem pentru tine:

Internship:

Un program de trei luni, disponibil pe tot parcursul anului în cele patru locații în care activăm (București, Brașov, Timișoara, Cluj), oferind un program full time, dar flexibil și diverse roluri precum: developer (front end, back end), designer, consultant (business transformation, security, strategy), data scientist, technical specialist (test specialist, database admin, infrastructure specialist). Încă din prima zi, implicăm internii în proiecte interesante, oferindu-le oportunitatea să contribuie și să învețe într-un mediu productiv. De asemenea, am elaborat un curriculum de învățare, cu accent atât pe dezvoltarea abilităților tehnice, cât și pe cele personale. Inginerii cu experiență, colegii din departamentul de Resurse Umane și echipa de Learning & Knowledge sunt implicați în structurarea acestui traseu de învățare. Internii progresează printr-o serie de traininguri, participă la ore de învățare în fiecare an prin programele noastre de dezvoltare a abilităților și beneficiază de feedback și îndrumare constantă. Datorită acestor activități, majoritatea decid să rămână și să-și dezvolte o carieră în cadrul IBM.

Școli de vară:

Acest program este adaptat studenților de la universitățile tehnice și constituie o oportunitate pentru aceștia de a studia timp de 2-3 săptămâni alături de ingineri experimentați IBM și de a-și aprofunda cunoștințele tehnice acumulate la facultate. Chiar dacă nu lucrează pe proiecte, studenții beneficiază de expertiza colegilor noștri și învață care sunt așteptările și modul de lucru într-un mediu orientat către client.

Dacă te-am făcut curios, accesează: https://www.ibm.com/uk-en/careers/search?q=internship și hai să ne cunoaștem!

0728 088 665
daniel.kostyal@ro.ibm.com

Events