en

Zilele Carierei UPT ediția a XXIV-a

  • Data: 10-11 aprilie 2024
  • Locatie: Cantina UPT

Universitatea Politehnica Timișoara prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC) organizează cea de a XXIV-a ediție a evenimentului Zilele Carierei, cel mai mare târg universitar de locuri de muncă pentru studenți și absolvenți din vestul țării. Evenimentul se desfășoară în zilele de 10 și 11 aprilie 2024, în Cantina UPT din Complexul Studențesc Timișoara, la care vor participa peste 50 de companii, ONG-uri, administrații publice sau organizații de stat.

Studenți și absolvenți ai universității vor lua contact timp de două zile cu reprezentanți ai firmelor și instituțiilor pentru care sunt pregătiți în Universitatea Politehnica Timișoara. Toate vor prezenta oferte de practică și angajare și vor răspunde la întrebările participanților la târg. Astfel, studenții și absolvenții vor avea oportunitatea să își facă o impresie cât mai realistă asupra vieții profesionale în cadrul companiilor partenere.

Deschiderea va avea loc miercuri, 10 aprilie 2024, începând cu ora 10:00. Programul de desfășurare al evenimentului pe cele două zile este cuprins în intervalul 10:00 – 17:00, iar închiderea ediției din primăvara anului acesta se va finaliza printr-o tombolă la care, cu ajutorul partenerilor noștri Untold, Flight Festival, Codru și Saga, se pun la bătaie bilete de acces la festivaluri pentru toți participanții la târg.

Printre cele peste 50 de companii care vor fi prezente la târg se numără Nokia, Continental, BRD Groupe Societe Generale, ING, Hella, Huf România, Draexlmaier Automotive, Flextronics, Cognizant Mobility, Newpharma Development, Yazaki Component Technology, Opswat sau DM Drogerie Markt, parteneri strategici ai universității. Amintim și prezența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă, InoHub, Serviciul de Telecomunicații Secrete, Departamentului de Relații Internaționale și a ligilor studențești din Universitatea Politehnica Timișoara, care au pregătit pentru participanți multe activități și oportunități de voluntariat în Chillzone-ul Studențesc by COSPol.

Mai multe detalii despre expozanți și eveniment se pot afla urmărindu-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/

Instagram: https://www.instagram.com/ccocupt/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/ccoc-upt/

Site-ul evenimentului: https://www.zilelecarierei.upt.ro/