en

Zilele Carierei, ediția XXII

  • Data: 25-26 aprilie 2023

Dragi studenți,

Vă invităm la Zilele Carierei, un eveniment menit să vă ofere posibilitatea de a interacționa cu reprezentații celor mai mari companii de profil la nivel național și internațional. Pe 25 si 26 aprilie 2023, la Cantina UPT, în intervalul 10:00-17:00, vom avea amplasate standurile companiilor cu care colaborăm pentru realizarea evenimentului și care, timp două zile, vor prezenta oferte de practică, internship și locuri de muncă part-time sau full-time.

Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră (CCOC), vine cu o super tombolă la care se pot câștiga bilete full la festivaluri de muzică, artă și cultură. Practic, dacă vreți să mergeți la Untold, PLAI, Flight Festival, Codru, Saga sau Festivalul Celtic, veniți la Zilele Carierei și încercați-vă norocul. Luați un bilet de tombolă de la voluntarii noștri de la intrare și îl validați vizitând standurile a minim trei companii diferite și punând trei ștampile, (câte una de la fiecare companie) pe spatele biletului. Apoi îl introduceți în urnă. La finalul celei de-a doua zi de târg vom face extragerea. Poate nu plecați doar cu un loc de muncă nou, ci și cu un bilet!

După deschiderea evenimentului Zilele Carierei din 25.04.2023 ora 10:00, în aceeași locație începând cu ora 10:30 va avea loc un eveniment Honeywell, care dă startul la cea de-a 7-a ediție a competiției de inovație în tehnologie, TeChallenge, pentru prima oară la Timișoara.

Pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT

Contul de Instagram al CCOC: https://www.instagram.com/ccocupt/

Ofertele de carieră ale companiilor participante: https://zilelecarierei.upt.ro/companii 

Vă așteptăm cu drag!