en

Tech Talks by UPT 2024

  • Data: 17 mai 2024
  • Locatie: Cinema Timiș, Piața Victoriei 7

Tech Talks by UPT 2024 redefinește conferințele de tehnologie din România, concentrându-se pe tema “AI for Humanity”.

Organizat de Universitatea Politehnica Timișoara, evenimentul strălucește prin dialoguri inovatoare și prezentări ale experților, explorând influența inteligenței artificiale asupra societății. Anul acesta, accentul este pus pe conexiunea dintre AI și umanitate, oferind participanților oportunități unice de învățare și inspirație.

♟️Garry Kasparov, marele maestru internațional și fost campion mondial la șah, deschide dialogul despre AI la Timișoara, în cadrul conferinței TechTalks by UPT!

♘ În 1997, Kasparov a scris istorie prin confruntarea sa cu Deep Blue, supercomputerul IBM, marcând prin această serie de partide legendare o nouă eră în relația dintre om și inteligența artificială. De aproape 3 decenii, acesta este un vizionar care explorează intersecția dintre tehnologie și umanitate, fiind un susținător fervent al drepturilor omului în era digitală.

La Tech Talks by UPT, Garry Kasparov va vorbi despre implicațiile etice și sociale ale dezvoltării și utilizării tehnologiei AI.

Alături de el, pe scenă vor mai urca alți 8 speakeri de renume mondial:
🎙️Andreas Ekström – The Google Code
🎙️George Roth – AI Automation
🎙️Corina Apachițe – AI Automotive
🎙️Elias Bareinboim – Causal AI
🎙️Andras Ferenczi – AI Banking
🎙️Stephanie Hare – AI Ethics and Soeciety
🎙️Mihai Drăghici – Start-up mentorship
🎙️Cornel Amariei – AI Start-up

Alăturați-vă nouă la Tech Talks by UPT 2024 pentru a descoperi cum modelăm viitorul prin tehnologie și inteligență artificială, într-un cadru dinamic și plin de perspectivă.