en

Grupe speciale de performanță an universitar 2023-2024

Dacă sunteți studenți în anul I la Facultatea de Automatică și Calculatoare, sunteți foarte buni la programare și doriți să faceți parte din grupa de performanță, vă invităm să participați la cursul facultativ, Tehnici Avansate de Programare (TPA).

Pentru a vă înscrie, vă rugăm să completați formularul până luni, 19 februarie. Pentru eventuale întrebări puteți trimite mail la adresa: ovidiu.banias@upt.ro

După ce veți completa formularul vă vom contacta, vom avea o scurtă discuție legată de algoritmică și apoi dacă vă descurcați bine veți face parte din grupa de performanță.

Ce poți rata dacă nu te înscrii?

  • să faci în câteva săptămâni materia de 14 săptămâni
  • să descoperi lucruri noi, cu care nu te întâlnești la disciplina clasică
  • să intri în contact cu persoane pasionate și chiar renumite în domeniu

Dacă promovezi cu medie peste 7 disciplina facultativă TPA ți se va recunoaște disciplina afarentă Tehnici de Programare (TP) din planul de învățământ cu nota 10, fără a participa la cursurile și laboratoarele respective.

Când se vor ține cursurile? Începând cu săptămâna 26.02-1.03 într-un interval orar care îl vom stabili în curând ca să nu se suprapună cu cursurile din orarul tău.

Convinși că împreună putem face ca acest demers cu caracter elitist, în sensul bun al cuvântului, să fie o reușită, vă așteptăm și vă urăm tuturor succes!