en

Evaluare discipline semestrul 2 an universitar 2021-2022

Astăzi, 12.12.2022 începe procesul de evaluare a disciplinelor pe care voi le-ați parcurs în semestrul 2, anul universitar 2021-2022. Din acest motiv, anul 1, atât licență, cât și master, nu are discipline de evaluat.

Procesul de evaluare se derulează prin platforma student.upt.ro. Aici găsiți un tab pentru evaluarea disciplinelor unde vor apărea disciplinele la care figurați în sistemul de gestionare a școlarității că ați participat semestrul trecut și, pentru fiecare disciplină, un cod de evaluare unic per student. Cu acel cod accesați platforma de evaluare pentru fiecare disciplină, o singură dată per disciplină (codul devine invalid după prima folosire).

Ca să asigurăm anonimizarea evaluării, pentru fiecare student codurile s-au preluat aleator din lista de coduri aferentă unei discipline și s-au criptat cu parola de acces pe student.upt.ro. În acest mod, doar studentul care știe parola contului propriu va putea vedea ce cod i s-a asignat. Este foarte important să nu modificați parola până la finalul procesului de evaluare pentru că nu mai aveți acces la acele coduri.

Subliniem faptul că actuala conducere a facultății se bazează foarte mult pe rezultatul evaluărilor făcute de voi la discipline. Din acest motiv, vă încurajăm să participați cât mai mulți. Chiar dacă sunt probleme semnalate, dacă nu au participat la evaluare minim 10% dintre studenții înscriși la disciplină rezultatul se consideră invalid. În plus, vă încurajăm să evaluați și dacă v-a plăcut o disciplină și modul cum s-a raportat cadrul didactic la voi. Este important să știm și când facem bine ce facem. Nu în ultimul rând, vă rugăm să scrieți și comentarii. Un punctaj mic per disciplină fără să știm care e problema nu ne ajută foarte tare.

Procesul de evaluare se finalizează în 23 decembrie 2022.