en

Best Paper Award – ICSTCC 2022

Articolul intitulat ”Object Detection in Invoices” a primit distincția “Best Paper Award” în cadrul celei de-a 26 ediții a conferinței International Conference on System Theory, Control and Computing 2022 (ICSTCC 2022) de la Sinaia. Autorii articolului sunt Bulzan Andrei, student al Facultății de Automatică și Calculatoare și Conf. dr. ing. Cernăzanu-Glăvan Cosmin, cadru didactic al Departamentului de Calculatoare și Tehnologia Informației.

Articolul propune o nouă metodă de extragere automată a informațiilor dintr-o factură. Metoda propusă utilizează cele mai noi modele de rețele neuronale pentru a detecta regiunile de interes din facturi în care sunt prezente informațiile cheie. De menționat că nu se folosește nicio tehnică de tip OCR.

Conferința International Conference on System Theory, Control and Computing 2022 (ICSTCC 2022) – https://icstcc.ugal.ro/2022/ își propune să reunească într-o formă unică oameni de știință din mediul academic și din industrie pentru a discuta despre stadiul actual al tehnicii și despre noile tendințe în teoria sistemelor de control și ingineria calculatoarelor.