en

2023 X Mobilize Mobility Contest

Suntem încântați să vă anunțăm lansarea Concursului de Mobilitate2023 X Mobilize, o provocare pentru studenți, pe care îi invităm pe această cale sa participe la acest concurs.

https://www.agorize.com/en/challenges/mobility-contest-2023-mobilize?t=RORG19cN5GRmgkkugQVnBw

Concursul de Mobilitate 2023 X Mobilize își propune să găsească modalități inovatoare de a crea ceva extraordinar in domeniul mobilității. Acesta se adresează studenților din întreaga lume, pe care ii invită să se alăture provocării de a juca un rol cheie în construirea și realizarea viziunii privind mobilitatea, prin utilizarea noilor vehicule electrice 100% Mobilize!Fiți alături de noi in procesul de imaginație al creării unor noi servicii Business to Consumer (B2C) și Business to Business (B2B) pentru revoluționarele vehicule Mobilize Duo și Bento.

Vă mulțumim anticipat pentru popularizarea concursului in rândul studenților dvs. de a participa la această provocare. Concursul constituie o mare șansă pentru studenți să își arate creativitatea și talentul, aducând o contribuție reală la viitorul mobilității.

Concursul de Mobilitate 2023 X Mobilize este deschis studenților din toate domeniile academice. Data limită de înscriere este 30 aprilie 2023.Condițiile de participare si premiile pentru câștigători sunt menționate pe site-ul concursului.

Pentru întrebări sau detalii in plus, nu ezitați să ne contactați.