en

Sesiunea de Comunicări Ştiinţifice Studenţeşti AC 2024

Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnica Timișoara organizează Sesiunea de comunicări Științifice Studențești – SCSS AC 2024 care va avea loc în perioada de 6-7 iunie 2024. Sesiunea se adresează studenților de la ciclurile licență și masterat din domeniile de studiu ale facultății. Acest eveniment vine și în ajutorul studenţilor masteranzi, prin oferirea cadrului necesar prezentării unei lucrări pe tema dizertaţiei, conform Art. 24 din Regulament privind organizarea şi desfăşurarea examenelor de licenţă / diplomă şi disertaţie în Universitatea Politehnica Timişoara (HS nr. 30/21.03.2024), pentru masteratele de cercetare din cadrul Facultății de Automatică și Calculatoare.

Program Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești:

  • 3-4 iunie 2024 – înscriere articole pe CV pentru participarea la sesiune
  • 5 iunie 2024 – afisare programare sustinere pe CV a articolelor acceptate
  • 6-7 iunie 2024 – prezentare articole în fața comisiei
  • 10 iunie 2024 – afișare rezultate finale
  • Studenții de la programele de studii în limba engleză vor redacta articolul și prezentarea în limba engleză, studenții de la programele de studii în limba română vor redacta și prezenta articolul în limba română sau în limba engleză, la alegere.

Detaliile privind Sesiunea de Comunicări Științifice Studențești precum și programarea și rezultatele obținute se găsesc aici.