ro

Endava

Endava este una dintre companiile de servicii IT cu cea mai rapidă creștere din Europa si castigatoarea titlului de Brand of the Year in Romania doi ani consecutiv (in 2019 si 2020).

Centrul de dezvoltare din Timișoara este cel de-al șaptelea deschis in țară, după cele din Cluj-Napoca, Iași, Târgu-Mureș, București, Pitești și Brașov. Compania mai are birouri in Europa (Anglia, Germania, Austria, tarile din jurul Marii Adriatice si cele din Balcani) precum si in America de Nord si America de Sud.

 

Endava este prezentă pe piața din Timișoara din 2018 iar creșterea constantă se datoreaza în primul rand potentialului ridicat al sectorului IT din oraș dar și mediului universitar activ, cu o lungă tradiție în Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică. Compania are planuri ambițioase și își dorește să atragă oameni interesați de proiecte atractive dar și de oportunități de dezvoltare.

 

Cultura companiei Endava are la bază oamenii și dezvoltarea lor continuă. Pentru Endava e importantă dorința fiecărui coleg de a atinge excelența tehnică iar asta se materializează prin susținerea lor prin programele interne implementate la nivel local și global. Endava iși dorește să se poziționeze și în rândul studenților de la Universitățile din Timișoara prin programele de practică dar și diverse evenimente dedicate.

 

Specialiștii din Timisoara colaborează îndeaproape cu echipe din celelalte centre Endava din Europa, America de Nord sau America Latină, pentru a construi și livra tehnologii inovatoare. Oferind servicii de dezvoltare software, Endava lucreaza alaturi de clientii sai pentru a aduce inovare in business-ul lor,  ii ajuta sa isi digitalizeze activitatile sau sa tranzitioneze catre un model de lucru Agile. Cateva din domeniile in care compania ofera aceste servicii sunt : Financial Services (Personal banking, Wealth Management, Payments etc), Insurance, Telecom, Media & Publishing, IoT, VR, ML & AI, Automotive si Embedded.

+40 737 900 268
info.timisoara@endava.com