en

FEV

 

 

“Technology matters. You matter. We care!”

 

 

 

FEV este o companie aflată în topul firmelor din domeniul ingineriei și al mobilității digitale. Împreună cu partenerii noștri, modelăm viitorul mobilității pentru transporturi interconectate cu infrastructura de tip smart city și eficiente din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Plaja activităților prin care inginerii noștri au posibilitatea să se dezvolte este cuprinzătoare, acoperind întreg ciclul de dezvoltare și testare a arhitecturii și functionalităților software automotive. Inovația este parte integrantă din modelul nostru de lucru, ceea ce ne determină să susținem ideile colegilor noștri care simt noul trend din industria automotive.

Grupul FEV continuă să crească – atât în ​​ceea ce privește domeniile de activitate, cât și numărul de angajați la nivel global. Acest lucru are la bază atât calitatea fiecăruia de a răspunde unei varietăți de provocări interne și externe, cât și stabilitatea colaborării. Apreciem fiecare coleg, avem încredere  și ne susținem unul pe celălalt.

FEV România are un istoric de 5 ani în colaborare cu organizațiile studentești și ne mândrim să fim astăzi colegi cu studenții care au început activitatea profesională prin a face practica integrați în echipele noastre.

Suntem pregătiți pentru viitor prin gândire proactivă și ne adaptăm situațiilor printr-o comunicare eficientă.  Ne place să fim receptivi și să acționăm rapid, astfel reușim să consolidăm încrederea clienților noștri în parteneriatul cu noi. Stabilim conexiuni și ne dezvoltăm într-un ritm accelerat prin accesarea unor proiecte diverse,  inovative, out of the box, never boring 🙂